Preview Mode Links will not work in preview mode

Elektrikerpodden

Jun 28, 2021

Vi har nu kommit till säsongens sista avsnitt! Kan ni fatta?! 28 december släpptes första avsnittet för branschens första podcast och sen har det bara rullat på med släpp varje måndag. Tack till alla Er som valt att lyssna och kommit med feedback eller hjälpt oss sprida podden!

V.30 släpps ett specialavsnitt...


Jun 25, 2021

Ett specialavsnitt med Svanströms och deras Escaperoom!

Framtaget av Skylten sätter han elektrikeryrket på prov genom vardagliga utmaningar i en kompakt miljö. Är ni en gymnasieklass och är intresserade av testa på? - Kontakta Peter & Billy eller Håkan Svanström.

Via Svanströms Youtube-kanal har ni även hela...


Jun 21, 2021

Följ oss på instagram, linkedin och facebook för senaste uppdateringar.

 


Jun 13, 2021

Kom igen nu grabbar! Gör det enkelt för alla att trivas i branschen och skippa machokulturen. Vi behöver bli fler som både söker sig till och stannar kvar inom branschen. Med knappa 3% kvinnor har vi stora möjligheter att attrahera en stor andel teknikintresserade tjejer, och killar, som idag inte ser vår bransch...


Jun 6, 2021

På uppdrag från lyssnare kör vi en recap på elbilsladdning med grabbarna på Chargenode. Vi diskuterar nuläget, frågeställning kring fastighetsföreningar och säljargument och insikter om privat laddning.

Håll till godo och låt öronen njuta måndagen igenom med lite gött snack!