Preview Mode Links will not work in preview mode

Elektrikerpodden

Dec 22, 2021

Inte ska ni behöva gå torra över jul på ett avsnitt från Elektrikerpodden!  Elma har sedan starten stöttas oss i våra Teknik-avsnitt när vi tillsammans med expert-panelen går igenom vad som är viktigt att veta för en trygg vardag som elektriker. Deras sortiment är både brett och innovativt och samtidigt en...


Dec 16, 2021

Följ oss på instagram

Ytterligare en säsong har kommit till sen ända. Och vilket år dessutom:

VI HAR LYCKATS SNACKA IHOP 50 AVSNITT TILLSAMMANS! Galet!

Tack till ALLA som deltagit och följt oss på resan. Fortsätt så och engagera er så mycket ni bara orkar! Det behöver vi :)

DAGENS AVSNITT: Leif Hallén på...


Dec 5, 2021

Följ oss på instagram! Denna vecka gästas vi av en tvättäkta kommissarie. Rickard Vågerud är fd kriminaltekniker och jobbar med utbildningar kring elbränder på Elsäkert. Med sig har han vår expert Johan för att diskutera och prata om risker i anläggning och hur det går till vid en utredning.

Ställ...


Nov 28, 2021

Elvärldens egna Mulle Meck, Björn Jernström, tar med oss på en resa utan dess like. Resan leder oss fram till en av de självklara lösningar som gör att vi ska kunna ladda bilen även fast vi lagar mat och tvättar en maskin.

Framtiden är här, nu. Följ med Billy och Peter som benar ut varför FerroAmp har en...


Nov 21, 2021

Vi finns på Instagram som @elektrikerpodden.

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=mtp1sgcgdglt&utm_content=dywanh2

Mina damer och herrar Elektrikerpodden presenterar, the one and only, Mathias "Skylten" Schyldt. Visst har ni gått och tänkt på hur Mathias kan vara så duktig som han är? När började...