Preview Mode Links will not work in preview mode

Elektrikerpodden


Feb 6, 2022

Tack till våra fantastiska samarbetspartners:

Skyltdirect

Garo E-mobility

Schneider Electric

-----> Följ oss på instagram 

Veckans gäst kräver ingen större presentation. Ahlsell är för många en affärspartner i deras dagliga arbete. Medens för andra en skylt på en butiksfasad i det lokala industriområdet.

Alla som på något vis tillför värde till elektrikerna är för oss en självklarhet att bjuda in i podden och förklara varför just dem är partnern vi kan lita genom elektrifieringen. 

Daniel Snöman, divisionschef El, och Johanna Staaf, Ahlsell Innovation Lab, bjöd in oss till deras imponerande logistikanläggning i Hallsberg. Ett enormt bygge! Båda var minst sagt stolta över såväl personalen och de senaste årens tillväxtfart. Vilket vi absolut förstår när talen för de senaste årens lageromsättning presenteras samtidigt som vi promenerar genom den enorma anläggningen av logistikflöde.

Ingen vi möter tittar ner eller låter oss obemärkt passera utan att notera eller hejja glatt mot oss. Vi känner helt klart av stoltheten dem bär på. Stoltheten att vara en del av den framgångssaga som vi alla beskådat från sidan och tagit del av på det ena eller det andra sättet. Ahlsell har blivit byggbranschens just nu i särklass bredaste och största grossistpartner inom el, vvs, bygg, kläder, verktyg och maskiner! Och ja, jag missade säkert ett segment. 

Men hur ser framtiden ut? Ska förvärven fortsätta i samma takt och vilket förvärv eller samarbete kommer göra vår affär som installatör mer värdeskapande? Ja, det är bara att hänga på och låta resan fortsätta... :)

Ha en grym vecka allesammans och ge oss feedback på avsnittet!! 

// Billy & Peter